TENNISCLUB ISC DE HOOGT Oud-Turnhout


 


ISC TENNIS LOGO

De Hoogt 12 
2360 Oud-Turnhout
Tel.: 014 45 20 33 

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: http://www.isctc.be
Tennisclub ISC 045

I.S.C. staat voor Indoor Sport Center.   I.S.C. vzw werd in 1980 opgericht.Buiten beschikt I.S.C. over 9 tennisvelden, waarvan 6 verlicht. Voorlopig nog met traditionele gasontladingslampen. Voor de allerkleinsten zijn er twee miniveldjes. Op het miditerrein kunnen de grotere kinderen naar hartenlust oefenen. Op dit miditerrein bevindt zich ook een tennismuur, bestemd voor jong en oud. Indoor zijn er 4 hardcourt-tennisvelden. Met deze accomodatie is ISC Oud-Turnhout de grootste tennisclub uit de streek!Het indoor gebeuren wordt verlicht door middel van 215 TL-buizen van 150 cm. Deze zijn in TL armaturen van elk 2 lampen opgehangen aan een totaal van 4 kabelgoten langs de twee zijden van ieder tennisveld op een hoogte van 6 meter. Een korte berekening leert ons dat de huidige verlichting een totaal jaarvebruik kent van 38700 Kwatt. Na beraadslaging met het clubbestuur werd een oplossing aangereikt om de huidige verlichting te vervangen door UFO verlichting van 150 Watt per lamp. Iedere lijn krijgt over de lengte verspreid 8 lampen van 150 Watt. Dus een totaal van 32 UFO lampen van 150 Watt per tennishall. De lichtberekening gaf aan dat we met deze opstelling, mits het binnenwaards richten van de lampen met 15°, een gelijkmatige verlichting van gemiddeld >500 Lux konden garanderen in een lichtkleur van 4500K en met een UGR die perfect binnen de normen valt.Op basis van deze op voorhand uitgevoerde lichtstudie werd de installatie vervolgens voltooid... Zie de foto's verder.

SELS EVERGREEN Oud-Turnhout


logo.png    

Sels Evergreen
Donk 34
2360 Oud-Turnhout


Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
sels-evergreen.jpg
Tuincentrum Sels Evergreen in Oud-Turnhout is een uniek tuincentrum met een uitgebreid assortiment aan kwaliteitsproducten. U vindt er klasse en stijl terug op gebied van binnen- en buitenplanten, bloemwerk, tuin- en seizoensartikelen, potterie en glaswerk. Sels Evergreen is duidelijk op de hoogte van de nieuwste trends en ideeën voor binnen en buiten en geeft zeer graag vakkundig advies. 

Het bedrijf werd volledig verlicht met traditionele TL-buizen en besliste einde 2016 om hun volledige verkoopsruimte te relighten met Dilito LED tubes. Dilito leverde alle tubes en deze verlichten vandaag met enorme tevredenheid van Eugenius Sels, de zaakvoerder, deze ruimte.

Lees meer...

DENTAL ART Zottegem


Dentaal Technisch bedrijf

Veldweg 22A 
9620 Zottegem


IMG 2411
Dental Art is een tandtechnisch bedrijf in Zottegem. Vorig jaar begonnen ze met een volledige renovatie van hun labo's. Dilito werd onder de arm genomen om een volledig voorstel uit te werken.

Een totale lichtstudie werd gemaakt van alle verschillende ruimtes. Uiteindelijk werd voor onze LED panelen gekozen. Enerzijds vanwege de hoge lichtopbrengst, het lage verbruik maar ook de vanwege de hoge CRI of kleur echtheid van deze panelen. Eerst werd een testopstelling gemaakt waarna alle panelen werden geleverd zodat de finale verlichting in de labo's kon worden afgewerkt. In iedere ruimte werd één paneel voorzien van een noodstroom systeem dat voldoende spanning biedt bij een stroomonderbreking om nog meer dan 2 uur licht te geven...

Een fotoreportage geeft u een indruk van voor de relighting en van na de renovatie.

Lees meer...

GARAGE LEO JACOBS in Merksplas


SkodaLOGO        VolkswagenLogo

Steenweg op Turnhout 109 
2330 Merksplas 
Belgium

Tel: +32 (0)14 63 30 70


http://www.garageleojacobs.be
foto showroomJACOBS

Garage Leo Jacobs in Merksplas, is een zeer belangrijke verdeler van Volkswagen en Skoda. Na enkele jaren evalueren, wikken, wegen en vergelijken, heeft het bedrijf in 2016 voor Dilito gekozen als LED-leverancier om de verlichting te vervangen.

In verschillende fases hebben wij in 2016 eerst enkele ruimtes voorzien van LED panelen. Daarna werd de buitenverlichting aangepakt en uiteindelijk werden ook de Volkswagen- en de Skoda-showroom voorzien van onze UFO-Highbays. Deze laatsten werden speciaal voorzien van High CRI (Ra ≥ 90) Epistar LEDs met twee chips. Dit om naar de toekomst ook perfecte resultaten te garanderen en een perfecte kleurweergave te realiseren. Er werd eerst een lichtstudie uitgevoerd waaruit bleek dat met deze UFO-lights de bestaande lichtpunten konden bewaard blijven en dat de lichtspreiding geen negatieve schaduweffecten zouden teweegbrengen. Dit werd perfect bevestigd door de Dialux studie. 
De perfecte installatie werd uitgevoerd door een Dilito-relatie uit Turnhout, A&D In 't Ven.


Lees meer...

AUVICOM: VERHUUR en VERKOOP van AUDIOVISUELE MIDDELEN — HALLE


Auvicom logo


Suikerkaai 40d – Zone 3a
1500 Halle
Vlaams-Brabant
Belgium – Europe

Telefoon :+ 32 2 380 10 44
Fax : + 32 2 380 10 89


Auvicom gevel


Auvicom heeft gekozen om stapsgewijs het ganse bedrijf om te schakelen naar LED verlichting. Vorig jaar (Juli 2014) werden de magazijnen en opslagplaatsen omgebouwd naar LED TLs. Oorspronkelijk werd gekozen om ieder bestaand armatuur van 2 TLs 1op1 te vervangen door LED tubes. Maar, na ombouw bleek dat ze met 1 TL te vervangen naar LED méér dan voldoende licht hadden. Zelfs meer dan ervoor met de twee traditionele TLs.

In de kantoren werd gekozen om de systeemverlichting van TL buizen te vervangen door LED panelen.


Lees meer...

HE & SHE TURNHOUT: "groen"-denkende hair stylists... He & She
H a i r s t y l i n g


Apostoliekenstraat 5
2300 Turnhout
België


Telefoon :+32 14 42 94 49
Website: http://www.shehairstyling.be


Lees hier meer in het persartikel van Made In Kempen


He & She Hairstyling Turnhout besliste om het kapsalon gefaseerd om te vormen naar LED verlichting. Enkele zeer belangrijke requirements: de bestaande infrastructuur moet behouden blijven zodat de vervanging zeer snel en zonder bijkomende grote veranderingen kan doorgevoerd worden. De lichtspreiding zou beter moeten zijn dan de huidige traditionele verlichting. De kleurechtheid is belangrijk zodat kleurbeoordeling van de kapsels perfect wordt... Dilito werd ingeschakeld en we maakten van dit project gebruik om onze nieuwe LED T5-tubes als pilootproject te installeren. Ondertussen branden de lampen dagelijks vanaf 7.30u tot 's avonds en behalen we perfecte resultaten... 

Lees meer...

DE PECKER GENT NV: MACHINEBOUW - INSTALLATIEBOUW...


LogoDepecker


Eddastraat 43,
9042 Gent
Tel.: 09 251 18 51

Belgium – Europe

Telefoon :+ 32 2 380 10 44
Fax : + 32 2 380 10 89


DEPECKERGENT
De Pecker Gent NV is een KMO, gelegen in het Gentse havengebied, gespecialiseerd in machinebouw, installatiebouw, onderaanneming, herstelling en onderhoud van machines en installaties, onderdelen voor machines. Onlangs werd er op hun huidige lokatie een grote industriële werkplaats gebouwd en een uitbreiding gemaakt van een bestaande industriële ruimte. Verschillende opties en LED producten werden bekeken maar het bedrijf koos uiteindelijk voor Dilito als leverancier. Volgens de opdrachtgever vanwege de robuustheid en de kwalitatieve uitstraling van de producten... De twee ruimtes werden voorzien van onze industriële lampen. De ene ruimte werd uitgerust met onze kloklampen van 150 Watt op een installatiehoogte van 8 meter terwijl onze nieuwste UFO Highbays werden gebruikt om de tweede ruimte te verlichten.  

Zie ook artikel in Made in Oostvlaanderen.Lees meer...

HORSTEN INTERNATIONAL: China Consultants


HorstenLogo

Steenweg op Mol 129 
B-2360 Oud-Turnhout 
Belgium

Tel: +32 14 720275
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

http://www.horsten.be

HORSTEN20jaar

Vele bedrijven worden in hun zakelijke activiteiten vroeg of laat geconfronteerd met de zgn. "China-factor". Zij het als een potentiële exportmarkt of als bron voor aankoop of verkoop van grondstoffen of afgewerkte producten. Het gebeurt dat bedrijven een mogelijke investering overwegen of een potentiële partner zoeken in China of... met zeer veel China-ervaring. Weer andere bedrijven zien misschien nog andere kansen of uitdagingen met China. Mogelijk zijn ze al actief in of met China, maar hebben ze behoefte aan optimalisatie ...

Horsten International heeft meer dan 30 jaar ervaring én een uitgebreid netwerk in China om dergelijke bedrijven te helpen bij al deze vraagstukken. Als consultant maar soms ook als partner. Dan komt Horsten International in beeld... Dat zijn immers allemaal activiteiten van Horsten als "China"-consultants.

Het bedrijf is gevestigd in Oud-Turnhout. Onlangs werden de kantoren allemaal gerenoveerd en tegelijk voorzien van LED verlichting.

BOUCHAR NATUURSTEEN in Waregem


Bouchar logo

Desselgemseweg 178
8790 Waregem
Belgium

Tel: 32 56 60 14 72

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
http://www.bouchar.be

image002

Bouchar is een West-Vlaams bedrijf dat gespecialiseerd is in natuursteen (Marmer, Graniet, Blauw- & Witsteen, Quartzcomposiet, ... ). Zij verwerken al deze natuurstenen voor nieuwbouw & renovatie. Ze maken de mooiste zaken, klassiek & modern door gebruik te maken van ambachtelijke technieken. Bouchar maakt maatwerk met oog voor detail...

Op dit moment is het bedrijf een nieuwe bedrijfsruimte aan het maken voor hun activiteiten. Voor deze ruimte werd gekozen voor Dilito LED verlichting. De buitenverlichting is ondertussen geïnstalleerd en bestaat uit onze floodlights van 160 Watt (DFD-3590-0200). De binnenverlichting bestaat uit onze UFO Highbays van 150 Watt. (DHB-7000-0200)

In het voorjaar van 2017 zullen de kantoren en administratieve ruimtes worden gebouwd en zullen ook deze voorzien worden van onze LED verlichting. We zullen ook die fotos later aan dit overzicht toevoegen. U ziet hieronder alvast de eerste fotos net na de installatie...

Lees meer...

DILITO SPONSORT: Aero Para Club Kempen, vliegveld Zoersel 


Heihuizen
2390 - Oostmalle
Belgium

Tel: +32 3 311 55 13

http://www.ebzr.be


logo APCK 2009 vector
MUSTANG

DILITO sponsort het vliegveld van Malle/Zoersel. Deze vliegclub is gevestigd op het reserve NATO vliegveld van Oostmalle-Zoersel en dit al meer dan 40 jaar. Naast de klassieke vliegsport bieden ze ook onderdak aan een zweefclub (KAZM) en een club voor zelfbouwers (FAA-VAV).

APCK vzw is sinds geruime tijd ook een erkende opleidingsschool (RF) voor privaat piloten. Naast de theorie geven zij ook de praktische opleiding op hun vloot clubtoestellen. De club heeft op dit moment 4 toestellen in bezit en deze staan volledig ter beschikking van de leden en kandidaat piloten.

Alles te samen biedt het vliegveld onderdak aan een 300 tal personen die gefascineerd zijn door vliegen en alles wat er bij komt kijken en die er hun hobby tenvolle kunnen beleven. Sommige van de piloten en leerlingpiloten groeiden ook door naar de commerciële luchtvaart en vliegen dagelijks duizenden kilometers met evenveel passagiers.

Het vliegveld, dat onder militair toezicht staat, is een Europees beschermd milieu gebied waar een perfecte symbiose bestaat tussen het behoud van de natuur en de vliegsport in zijn geheel. Het is dan ook een uitstekende omgeving om te vertoeven en te genieten van natuur en technologie....

De club is open tijdens weekends en verder op zon en feestdagen. Iedereen is welkom en men verstrekt u graag de nodige informatie omtrent het vliegen.

Net zoals alle sportclubs kan een club als deze enkel bestaan door het werk van vele vrijwilligers. Sponsors zijn dus ook zeer welkom.
Vermits APCK ook midden in een groen gebied actief is, wilden ze ook zeer graag energievriendelijk en milieubewust functioneren.
En daar kon Dilito zeker een steentje in bijdragen... Een heel groot deel van de infrastructuur werd al omgezet naar LED verlichting. In de toekomst gaan we hier mee verder zodat alles totaal "groen" verlicht wordt op het vliegveld...

Referenties Menu